torsdag den 28. maj 2009

Bryllupskort

Jeg lavede i forrige uge et kort på bestilling til et bryllup. Her er resultatet, igen stærkt inspireret af magasinet Ett Trykk.
Tak fordi du kiggede forbi :) god regnsvejrsdag derude!

mandag den 18. maj 2009

"Vintage" stilen

Jeg sprang S-A-M over denne gang og i stedet hyggede jeg mig med mine gode veninder. Jeg fik ikke scrappet, men dog lavet kort. Fik lavet et bryllupskort (bestilling) - det kommer senere. Men fik også lavet disse 2 kort. Totalt inspireret af Ett Trykk magasin, og også af alle de dygtige piger der laver kort på denne måde. Billedet tog ca. 1 krig at finde, hold da op det er ikke nemt, men jeg fandt da en lille håndfuld som kunne bruges.
Jeg har brugt prima blomster, bling sten, stempel fra Orion Design, en papir blonde og noget 'mesh'. Grenene er fra en BossCut die jeg købte i Oslo. Og så har jeg puttet dew drops på - naturligvis!!!


Næste kort, det er et stempel der er brugt. Fra et firma i UK men kan bare ikke huske hvad det hedder, kan ikke finde indpakningen. Men synes bare at billedet er så fantastisk.




Jeg kan læse at det har været en god weekend i Ringsted, og det er skønt at høre. Jeg satser på arrangementet i august! Rigtig god aften og tak for dit besøg.

torsdag den 14. maj 2009

Og et kort ...

Jeg holder mig stadig lidt til det lækre papir fra We R Memory Keepers og har lavet et kort, også bare for at afprøve de her glimmer/velvet/dew drop ting.

Synes det er så fede fede ting, kan KUN anbefale det!


Her på mariehønen kan man godt se at det ligner fløjl - det er bare så lækkert.

Tak for dit kig forbi, rigtig god torsdag.

Glimmer, dew drops og crushed velvet.

Jeg skulle prøve noget nyt og hjælpe Anita fra Scrap-is-fun en smule forud for weekendens STORE scraparrangement, Scrap-a-mania. Det er jo sådan at jeg plejer at være fast inventar, men min økonomi måtte altså stoppe lige pt, der er nogle store investeringer der skal til, så jeg måtte erkende, at dette arrangement måtte prioriteres ned.

Heldigvis skal jeg scrappe hos en veninde, så jeg får forhåbentlig lavet lidt. :)

Nå men - jeg fik lov at prøve fint glimmer, crushed velvet (som jeg har prøvet tidligere og var ikke særlig imponeret over - jeg må dog sige WOW når man finder ud af hvordan det bruges, så er det bare HELT fantastisk!!!!) og de nye DEW DROPS!

Mit LO endte ud sådan her (på det HELT fantastiske papir fra We R Memory Keepers)












Disse Dew Drops er brugt i blomsterne og som det lille forsøg på en hjemmelavet swirl ;) De gør bare en forskel hvis du spørger mig, de giver bare SÅ lækker en effekt.

Lidt detaljer

Det velvet lægger sig SÅ lækkert på blomsterne (de lyserøde) når de er kørt igennem X'et så der ligger et tyndt, jævnt lag lim på. Så skal man bare gnide det ind i limen, og så får det bare den mest lækre overflade.

Tak fordi du kiggede med.

fredag den 8. maj 2009

Konfirmations kort.

Ja, vi skal også til konfirmation idag, og jeg glæder mig meget. Der skulle selvfølgelig et kort til og AK til en ung mand ... jeg er IKKE stærk i herre-kort.

Så var jeg lige et "smut" i Oslo i forbindelse med mit arbejde, og jeg var til møde LIGE ved siden af en hobbybutik. Heldigt for mig at mødet sluttede tidligt onsdag, så jeg osede rundt i butikken hvor der var masser af stempler, dies og scrap. Jeg fik købt lidt forskelligt, og faldt over dette stempel fra North Stamper, det kunne måske bruges. Og så købte jeg det nyeste "Ett Trykk" hvor jeg blev super inspireret. Papir er fra Basic Grey og der er ikke så meget pyntedims på. Jeg blev meget tilfreds.

Jeg må videre, skal hente barnepigen på stationen nu og I må alle have en rigtig god Store Bededags mini ferie! :)