søndag den 25. marts 2012

Loge scrap ...

Så kom der lidt gang i lidt kreativt igen ... Ej hvor var det dejligt. Deltog i Logescrap igår, der var nye stempler (eller ... i grunden ved jeg ikke hvor nye de var - for det er MEGET lang tid siden jeg har været deroppe sidst...)  - men de var da nye for mig...

1 LO jeg gik igang med i februar sidste år - også til Logescrap blev jeg endelig færdig med. Havde ikke forsøgt med et helhjertet forsøg herhjemme ... men dejligt at få det færdigt. Ok, næsten da, der mangler lige lidt tekst...

Så fik jeg lavet dette til skitsekonkurrencen, vandt desværre ikke, men det gælder jo heller ikke om at vinde (HOST!!!!)

LO jeg havde med hjemmefra, manglede lige sidste "touch" - blev også færdigt ;)

Og så fik jeg afprøvet de her stempler, super fede, til at lave rammer mv, på kort, det er LIGE mig at sidde og nusse med det, og bagefter lægger glimmer på - de blev bare SÅ fine synes jeg :)


Har købt noget nyt papir (for jeg har jo ikke noget herhjemme i forvejen (!!) ) - drengeserie, så nu skal jeg bevise over for mig selv at jeg sagtens kan scrappe FÆRDIGT herhjemme, og starte fra bunden også ;).

God søndag derude.

3 kommentarer:

 1. Ja, hvor var det vildt som du fik lavet en masse i lørdags. Rigtig dejligt at se. Og det er jo blevet så flot... Både alle dine "tv-køkken" LO og de smukke kort.

  SvarSlet
 2. Super lækre loer - især vild med spider-pigen, fanger stemningen godt.
  Håber at du får bugt med scrap blokeringen - selvfølgelig kan du scrappe og fuldføre derhjemme :-)

  SvarSlet
 3. Skønne LO´er du har lavet,dejlige farver og lækre detaljer. Kortene er er også superskønne...:)
  Knus

  SvarSlet