torsdag den 29. januar 2009

Takke kort

Jeg må nok erkende at jeg ligner en totalt COPYCAT!!! :) Men altså, hjemme hos Gitte sad vi og kiggede på inspiration fra amerikanske blogs, og dette kort som til forveksling ligner det Gitte har lavet HER - så er inspirationen og det direkte lift lavet efter dette kort.

Kortet blev givet til Carolines dagplejemor, som vi har været utrolig glade og taknemmelige for! Caroline har haft de bedste vilkår, og hun har elsket at komme hos Pia. Nu er tiden kommet til at sige farvel, da Caroline skal starte i børnehave på mandag. Så Pia fik en stor buket blomster og dette kort, samt en gave.




Jeg har også bedrevet tiden med lidt andet end blot kort og sådanne papir-ting. Imorges stod jeg op kl. 05 for at bage boller som Caroline kunne have med på sin sidste dag, og frøkenen ville have malet mariehøns på. Så det fik hun da, naturligvis. Ungerne elskede dem!

Rigtig god aften, tak for besøget.

onsdag den 28. januar 2009

Gavepose

Jeg var på besøg hos Gitte/Kvittevit i søndags og vi skulle lege lidt mens ungerne også gjorde. Så vi kastede os over disse fantastiske gaveposer, jeg lavede denne til Carolines gæstedagplejemor og fyldte den med chokolade. Hun blev SÅ glad for den! Den var ret nem at lave og den er bare så fin.

Tak fordi du kiggede forbi :) og ha' en god dag.
Posted by Picasa

torsdag den 22. januar 2009

Award & et kort


Jeg har modtaget denne award fra Pialine tusinde tak, den er jeg rigtig glad for. Jeg lover at vende tilbage iaften eller imorgen og give den videre til 7 andre bloggere...

1. Vinderen kan kopiere denne Award til hans/hendes side.
2. Lav en link til han/henne du fik Awarden fra.
3. Nominer mindst 7 andre bloggere.
4. Lav link til disse på din blog.
5. Læg besked på bloggene til de nominerede

Jeg nominerer følgende til denne kreative award:

http://kvittevit.blogspot.com/
http://piabau.blogspot.com/
http://ravndesign.blogspot.com/
http://scrapbookingbylisette.blogspot.com/
http://alfiedesign.blogspot.com/
http://karinabeck.blogspot.com/
http://anjasscrapside.blogspot.com/
http://annettestankerogscrapbooking.blogspot.com/ (der er kommet mere kreativt på siden :)

Ved godt at det er 8, men der står jo mindst 7. Og jeg nominerer disse, da jeg får umådelig meget inspiration fra jer, og tusinde tak for det! :)

---


Derudover har jeg lavet et kort til en 40 års fødselsdag vi skal til på lørdag. Jeg ved at hun ikke læser med her, så jeg kan godt vise det. Papiret er fra Basic Grey "Blush" og jeg har brugt chipboard og Prima Blomster som jeg har sprøjtet med Glimmer Mist (elsker det!!!)


Tak for besøget, rigtig god dag.

lørdag den 17. januar 2009

Absolut stilhed.

Efter jeg så at Pia var med i en udfordring på en Norsk blog der hedder "Scrapping The Music - på norsk" ;) ville jeg også være med. Der stod godt nok at man skulle lave overskriften på norsk, men jeg fik lov at lave min på dansk. Tror blot at det er meningen at overskriften skal være på ens modersmål og ikke på engelsk, som er så let at bruge.

Men jeg har lavet følgende bidrag:


Papiret er fra Crate Paper, det er en gammel serie for jeg ville finde noget mere, men det var helt umuligt, om ikke andet så her i DK. Har ikke prøvet de udenlandske, men så måtte jeg jo bare bruge papiret lidt anderledes end jeg først havde planlagt.

Ja, og så tror jeg ikke jeg får vist mere idag :) men rigtig god lørdag derude!




Bidrag til udfordring

Jeg lavede dette LO til udfordring på 1-2-3-scrap og sikke nogle fantastiske sider der blev lavet til den udfordring.

Papiret er fra Basic Grey og der er ikke anvendt nogle nævneværdige teknikker. ;) Men jeg elsker billedet af Oliver og jeg synes bare at farverne passer PERFEKT til papiret. Nogen gange går det bare lige op!!!

Tak fordi du kiggede med. :)

søndag den 11. januar 2009

Award

Jeg har modtaget denne award fra ALFIE og tusinde tak for den. Den skal gives videre til 8 bloggere, og jeg kan se at de fleste af dem jeg normalt læser hos har modtaget den. Så lige indtil videre giver jeg den til

Annette : http://annettestankerogscrapbooking.blogspot.com/

Er meget glad for at I har opdaget min nye blog, og tusinde tak for de søde kommentarer. Jeg vil snart lave en lille overraskelse her på bloggen, så det er om at blive hængende ;). God søndag derude!

lørdag den 10. januar 2009

Beslutningen er truffet.

Ja, jeg har nu, efter at ha' leget en hel masse med denne blog og dens muligheder, besluttet mig for at benytte denne. Dvs. min gamle blog http://scrapblog.kongerslev.com/ må lade livet :) - håber folk vil finde over til min nye blog!

Jeg har scrappet, og leget med GLIMMER MIST! Det er da et fantastisk produkt, nu elsker jeg glimmer i forvejen, og dette gør lige dét! Det giver farve OG glimrer - det er sjovt og meget anvendeligt.


Dette LO er lavet med papir fra Imaginisce og stempler fra samme sted. Stemplerne er farvelagt med H2O's og alfabetet er QK Diesel, undtagen det store 'e' som er et chipboard bogstav.
Jeg har sprøjtet baggrunden med glimmer mist og lagt nogle små QK skabeloner på, som jeg så fjernede efterfølgende. De grønne områder har også fået glimmer mist og jeg har givet billedet lidt i kanterne også.

Tak fordi du kiggede forbi, god dag. :)

onsdag den 7. januar 2009

Min nye blog ?

Jeg ved ikke helt om jeg skal starte en ny blogger-blog op, den er meget smartere end den gamle, og jeg overvejer lidt endnu, med mit første indlæg. Så ser jeg om det er noget for mig :).

Har lavet en gave til min svigermor, som har fødselsdag idag. Hun ønskede sig ikke noget, derfor lavede jeg denne til hende.

Der er holografi glimmer på nogle af swirls'ne og det ser ret flot ud