fredag den 17. april 2009

Nørklerier..

Har nørklet lidt med forskellige ting. Ikke meget.. Først et kort som er sendt til USA - til hende som tidligere har hjulpet med SU! stempler. Ved ikke om hun har modtaget det endnu, men det er da på vej. Stempel fra Panduro, blost fra Prima og ellers er det 'restepapir' :)

Så var der en lille gave som en lille forsinket fødselsdagshilsen. Synes den blev rigtig fin, link til tut er her. Sommerfuglen har fået en gang glimmermist i 2 forskellige farver, blomsten har også fået glimmermist.

Og jeg MÅ lige vise dette tøj som C fik i fødselsdagsgave af morfar og grandma' i USA. Da jeg så det tænkte jeg bare S-C-R-A-P. Glæder mig for vildt til at putte hende i tøjet og tage ca. 1000 billeder, for derefter at finde noget FEEEEDT papir der passer i farven. ELSKER mønsteret - wow!!!

SIDST - nu stopper jeg snart (bare rolig!!) - et stemningsbillede af de boller jeg bagte kl. 5,30 i morges og pyntede efterfølgende med glasur og fint krymmel. De kom med i børnehaven til stor begejstring for Tigerstuen da C skulle holde fødselsdag dernede idag.


Rigtig god weekend, og tak for besøget!

1 kommentar:

  1. Rigtig sødt kort og et nuser stempel.Hvor er du flittig og fuld af energi når du bager boller fra så tidligt på morgenstunden.

    SvarSlet